Front-end design engineer

Vi søger en front-end design engineer med interesse for og god erfaring med konceptuering af maskin- og automationsløsninger.

Du kommer til at arbejde med store anerkendte virksomheder, der har valgt PJM som deres foretrukne partner inden for automationsløsninger og maskinbygning.

 

Stærk historie og høj faglighed

PJM A/S er en ordreproducerende virksomhed, beliggende i Fårevejle i Nordvestsjælland.

PJM er en virksomhed med en flad struktur, hvor der er kort vej til ledelsen, og hvor man har en god dialog med hinanden i og på tværs af afdeling og funktion.

Kulturen er uformel, og der holdes af humor og et godt grin. Der er stor respekt for hinanden, man løfter i flok og spiller hinanden stærke.

Hos PJM vil du få gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Din dagligdag

Du bliver en del af afdelingen Design & Project Execution, som i dag består af 45+ dedikerede kollegaer beskæftiget med udvikling og design af skræddersyet maskin- og automationsløsninger.

Som en del af teamet, som står for Front End Design, bliver du inddraget i den tidlige fase, hvor du, i tæt samarbejde med virksomhedens sælgere, er med til at afdække kundens behov og formulere og specificere den tekniske løsning, som kunden skal have.

Kunden rådgives i forhold til automatisering af deres industrielle produktionsprocesser. Da det både kan være eksisterende maskiner eller hele proceslinjer, som skal udbygges - eller nye løsninger, som skal defineres og beskrives, kommer du til at arbejde med mange forskellige problematikker og løsningsmuligheder.

Når den optimale løsning er afdækket, overdrages projektet til dig til konceptuering. Din opgave bliver i den forbindelse at:

- Kalkulere løsningen

- Beskrive funktionaliteten og udarbejde de tekniske specifikationer

- Afklare eventuelle spørgsmål med sælger og/eller kunden

- Udarbejde layout/skitser

- Estimere tidsforbrug og udarbejde tidsplaner

Efterfølgende overdrages projektet til dine øvrige kollegaer i Design & Project Execution.

Du står for udarbejdelse af produktionstekniske koncepter og økonomiske analyser, og fastsætter rammer og aftaler for konceptuelt design og for-projekter.

Planlægning og gennemførelse af tests og proof-of-koncepts i tæt samarbejde med kunder og teknologileverandører bliver også en del af dit arbejde.

Du er med til at flytte grænserne for morgendagens automatisering, når ny teknologi og forretningsmuligheder afsøges.

I tæt samarbejde med ledelsen i Design & Project Execution og med strategiske kunder, bidrager du som en aktiv deltager i innovationslaboratoriet - også til udforskning og implementering af nye løsninger evt. baseret på ny teknologi. Du er således med til at flytte grænserne for morgendagens automatisering, når ny teknologi og forretningsmuligheder afsøges.

Du skal også være indstillet på, at du er med ude hos udvalgte kunder, hvor du er en aktiv deltager i tilbudsmøder, i projektoverdragelsesmøder og i de workshops, som bliver afholdt for kunder.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du have god mulighed for at få indflydelse på en del af de opgaver, som du kommer til at arbejde med.

 

Personlig profil:

Du er en analytisk og visionær person, der er god til at sætte dig ind i kundens problemstillinger og finde på løsningsmuligheder.

Din tilgang til kunderne er ydmyg, og du er derfor god til at samarbejde og tale med mange forskellige typer mennesker.

Du er en dygtig projektleder, der er systematisk i dit arbejde, og formår derfor både at holde et godt overblik og have styr på detaljerne.

Samtidig er du en person, der er i stand til at holde mange bolde i luften på en gang. Du er fleksibel og omstillingsparat, og derfor både god til at arbejde meget selvstændigt og arbejde som en del af et team.

Du formår at arbejde med komplekse faglige problemstillinger.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, maskinmester, automatiktekniker, produktions teknolog eller andet relevant. Har du en håndværksmæssig baggrund, vil det være et plus.

Du har god erfaring med automation fra en lignende eller beslægtet stilling, det kan være som udvikler, projektleder, tekniker eller noget helt fjerde. Det vigtigst er, at du er faglig dygtig og hele tiden er nysgerrig på at udvikle og dygtiggøre dig inden for automation.

Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale, og er en habil bruger af MS Office, MS Project, samt gerne Solid Works eller lignende tegneprogrammer. Samtidig har du erfaring med diverse krav i henhold til Maskindirektivet og ISO 9001.

 

PJM tilbyder

Du får en konkurrencedygtig lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Du tilbydes PJM sætter en ære i at skabe et stærkt, sundt og inspirerende arbejdsmiljø i en flad, dynamisk organisation. Her vil være gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et dynamisk og fagligt inspirerende miljø.

Påtænker du at flytte til Odsherred kommune, assisterer PJM med hjælp til dette. Ønsker du mere information omkring mulighederne i Odsherred kommune, er den direkte kontaktperson: Erhvervskonsulent Anette Friis. Mail: erhverv@odsherred.dk eller tlf.: +45 5144 9780.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutterings-bureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners' hjemmeside eller på linket herunder.

 

Er det noget for dig? · så Ansøg i dag!

Du søger stillingen gennem Profilpartners.

Ansøg nu