Hardwarekonstruktør/designer
– Maskinbygning

Hvis du brænder for udvikling og design af avancerede maskiner, har vi jobbet til dig 

Vi er en automationsvirksomhed, der udvikler, designer og fremstiller kundespecifikke montage-, proces- og inspektionsmaskiner, som leveres til vores kunder internationalt.

Vi søger en dygtig hardwarekonstruktør / designer til at hjælpe os med vores fortsatte succes.

Stillingen

Du bliver en aktiv del af vores design- og engineering gruppe, hvor du kommer til at samarbejde tæt med både mekaniske designere, softwareudviklere samt virksomhedens øvrige medarbejdere, herunder vores montageafdeling.

Vi er i dag 30 medarbejdere i vores design- og engineering gruppe, hvoraf pt. 3 arbejder i hardware design teamet.

Ansvar og opgaver

  • Udvikling, design og dimensionering af automationshardware for hele styringer/maskiner
  • Detailkonstruktion, herunder layout, ledningsføringer, el-diagrammer samt specifikation af hardware
  • Opbygning af nødstop- og sikkerhedskredse
  • Validering af løsningerne i forhold til opstillede krav
  • Udarbejdelse af styklister
  • Medvirke til at identificere og implementere løbende forbedringer i eksisterende styringer, systemer og processer, samt være med til at PJM udvikles til at kunne imødekomme fremtidens automationsbehov

Faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har stor interesse og relevant baggrund indenfor hardwaresiden af automatikområdet, gerne med en kombination af praktisk erfaring og teoretisk uddannelse, evt. som automationsteknolog, stærkstrømstekniker, svagstrømstekniker, installatør eller anden relevant el- eller automationsuddannelse.

Du har erfaring med design og specifikation af styretavler og el-udstyr på maskiner, og du har et godt og bredt kendskab til generelle el- og automationsprodukter til maskinkonstruktion, herunder servoteknik, frekvensomformere og sensorteknik.

Du er vant til at arbejde med udgangspunkt i de regler og standarder, der er gældende for styretavler, elektrisk udstyr på maskiner og nødstop/sikkerhedskredse.

Du kan kommunikere ubesværet på dansk og kan begå dig på engelsk i både skrift og tale, og du bruger almene IT-værktøjer og MS office pakken, som en naturlig del af din hverdag. Endvidere må du meget gerne have kendskab til PC-Schematic eller lign.

Personlige kvalifikationer

Du motiveres af at arbejde med kompleks automation og er sandsynligvis allerede i dag en dygtig og anerkendt hardwarekonstruktør, der er vant til at arbejde med opbygning af maskinautomation.

Du evner at bevare overblikket, når systemerne bliver komplekse, du er helhedsorienteret, ihærdig, grundig og vedholdende som person, og det er naturligt for dig at færdiggøre arbejdet samt have kontrol over hele processen, lige fra den første idé til test og dokumentation.

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en serviceminded indstilling. Ord som struktureret, initiativrig, engagement og kvalitetsbevidst kendetegner dig og den måde, du arbejder på.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og også har en kommerciel forståelse, samt at du er den ”proaktive” type, der formår at vedligeholde og udbygge langvarige værdiskabende relationer, både til kunder, leverandører og kolleger.

Der tilbydes

Der tilbydes et spændende, udviklende og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil have mulighed for supplerende uddannelse, så opgaverne kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden fokuserer på medarbejdernes trivsel og giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø.

Ansøgning

Stillingen besættes i samarbejde med Profil Search.

Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail til Kim Devantier på kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier  på +45 2021 8909

 

Sound like you? · Apply Today!

Candidates will be selected in cooperation with Profil Search.  You can apply by sending your CV and application by email to kd@profilsearch.dk

Just follow the link below and you're good to go

Apply Now