MEKANISK KONSTRUKTØR OG DESIGNER PJM

Trives du med en hverdag, hvor to dage aldrig er helt ens? Og har du et stærkt drive, når der skal udtænkes nye idéer til mekaniske løsninger?

Hvis det lyder som dig, tilbyder vi en hverdag, hvor du vil få både spændende udfordringer og rig mulighed for at brilliere med optimale og skræddersyede løsninger hos PJM.

Hvem er vi?

PJM er en moderne automationsvirksomhed, der specialdesigner og producerer højteknologiske maskiner til produktionsindustrien. Vores kunder tæller virksomheder, der er blandt de absolut største i Danmark – deriblandt virksomheder i medicinalindustrien.

Mekanisk Design

Du vil hos PJM opleve en spændende hverdag – i afdelingen for Mekanisk Design arbejder vi projektorienteret, tværfagligt og kreativt, og afdelingen består bl.a. af projektledere, programmører og mekaniske konstruktører. Det er i Mekanisk Design, at vi udvikler de maskiner, vi skræddersyr til virksomhedens kunder.

Som mekanisk konstruktør og designer vil du derfor tage et naturligt medejerskab af hele processen, idet det er dig og dine kolleger, der forstår at udarbejde lige præcis den løsningsmodel, der passer til kundens specifikke behov.

I PJM elsker vi nye udfordringer!

Du vil opleve, at vi i PJM arbejder konceptuelt – vi anvender den allernyeste teknologi og udarbejder proof-of-concept-prototyper. Sådanne projekter med en høj kompleksitet stiller store krav til dine kommunikative evner og gennemslagskraft, da du arbejder tæt og direkte sammen med kunden om at levere et unikt produkt. Det kan til tider være meget udfordrende – dog kommer vi altid godt i mål og ved fælles hjælp.

Udvikling er vigtig hos PJM

Vores mekaniske løsninger tager til alle tider udgangspunkt i kundens behov, og det betyder unikke udfordringer. Du vil hos os starte med at varetage mere veldefinerede opgaver, som du i onboarding-perioden løser sammen med dine erfarne kolleger. Dog vil vi forvente at du, inden for et år, vil kunne tage ansvar for egne og mere komplekse projekter.

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant uddannelse som eksempelvis maskiningeniør eller kandidat i produktionsteknologi
 • har praktisk erfaring med CAD-software
 • er flydende på dansk, såvel skriftligt som mundtligt
 • kan begå dig på engelsk, min. forhandlingsniveau
 • har et højt engagement og er nysgerrig
 • brænder for at tage ansvar og ejerskab af kompleks opgaveløsning
 • har markant faglig stolthed
 • er struktureret og resultatorienteret
 • sætter barren højt og har lysten til at udfordre dig selv og andre
 • motiveres af de mange muligheder den moderne teknologi tilbyder
 • har gode samarbejdsevner og arbejder også godt selvstændigt.
 

Er det noget for dig? Så ansøg i dag!

Stillingen besættes i samarbejde med CAD Compagniet

Ansøg nu