Key Account Manager

Bliv en del af en vækstvirksomhed, som er best-in-class indenfor hightech produktionsudstyr, og hvor din kundegruppe inkluderer C25 indeks virksomheder.

Projektsalg rettet mod produktionsvirksomheder

PJM A/S er en hæderkronet dansk virksomhed, som igennem alle årene er lykkedes med at udvikle, konstruere, fremstille, idriftsætte og servicere fuldautomatiske montageanlæg og produktionslinjer globalt til store virksomheder som bl.a. Lego, Danfoss, Novo Nordisk og Coloplast. PJM A/S består af meget dedikerede medarbejdere, som er kendetegnet ved at have en stor erfaring og en meget høj faglighed. Lige nu søger vi en Key Account Manager, som har lyst til at blive en del af deres spændende rejse, og være med til at øge salget til nye samt eksisterende kunder.

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, som har fuld support fra dygtige ingeniører, designere og rådgivere, og som du kan bruge til sparring internt samt ude hos kunderne. Stillingen referer til salgschefen, og du vil få en hverdag, hvor du både er ude hos kunderne og på kontoret.


Kommerciel og analytisk sælger, der kan begå sig på alle niveauer


For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med teknisk projektorienteret salg.

Hvis du har haft kunder indenfor Life Science, MedTech eller lignede brancher, så er det et plus, men ikke et krav. Dog er det af høj relevans, at det er teknisk udstyr. Som person trives du med at begå dig på alle niveauer i en organisation, og besidder en stærk situationsfornemmelse, som gør dig dygtig til at opbygge langvarige kunderelationer.


Vi vægter desuden dine kommunikative evner, hvor du er i stand til at lave storytelling, der tager udgangspunkt i kundens værdigrundlag og behov. Desuden besidder du en evne til at se mulighederne hos kunderne, og til at arbejde dig ind hos kunderne således, at der skabes mest muligt salg til alle kundens afdelinger.


Bliv del af en succes


PJM A/S er førende indenfor sit felt, og du bliver en del af en mangeårig succesvirksomhed, hvor man har bevaret den rigtige ”opfinder-ånd” samtidig med, at man er førende i den teknologiske udvikling. Du bliver del af en virksomhed, som vil udvide sin markedsandel, og hvor du er med til at sætte de enkelte mål.

Vi sætter en ære i at skabe et stærkt, sundt og inspirerende arbejdsmiljø i en flad, dynamisk organisation, hvorfor du vil få frihed under ansvar i dit daglige arbejde til at indfri ambitionerne for PJM A/S.


Vil du vide mere?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Se hele stillingsopslaget - og søg stillingen - lige her. 

 

Er det noget for dig? · Ansøg i dag!

Ved at trykke på knappen bliver du ført til Compass Human Resources Group, hvor du kan søge stillingen gennem din brugerprofil.

ANSØG NU