Teamleder til mekanisk montage

Har du en mekanisk baggrund og naturlige lederevner eller erfaring med teamledelse?  Er du et engageret og rummeligt menneske, der trives med at være hands-on i produktionen og møde dine kolleger i øjenhøjde?

 

Så har du lige nu muligheden for at blive teamleder for det mekaniske montørteam hos en af Danmarks førende maskinbyggere, hvor fællesskab, ansvarlighed og engagement, står øverst på agendaen.

Mød dit Team


Du bliver teamleder for et stærkt team på 17 mekaniske montører, hvor samarbejde, engagement og høj faglighed er i fokus.

Din nærværende og motiverende tilgang vil være nøglen til at samle både erfarne og nye medarbejdere til et homogent og effektivt team. Du vil få støtte fra ledelsen og kollegaer, herunder fabrikschefen Michael og din teamlederkollega Bo, som begge har indgående kendskab til de udfordringer, du vil stå overfor.

Dine primære ansvarsområder

 • Hands-on ledelse - hos PJM er teamlederne også en del af driften og dit kontor er midt i produktionen

 • Sørge for effektivitet, ansvarlighed og overholdelse af deadlines gennem motivation, nærvær og konstruktiv feedback til medarbejderne

 • Sikre optimal ressourceudnyttelse på projekterne og udpege montage-lead sammen med fabrikschefen

 • Sikre en høj faglig standard

 • Planlægge og gennemføre operationelle tiltag i samarbejde med fabrikschefen. Gennemføre årlige medarbejderudviklingssamtaler (MUS)

 • Skabe rammer for medarbejderudvikling

 • Deltage i optimering af arbejdsgange

 • Bidrage til optimalt samarbejde på tværs i organisationen

 • Deltage i ansættelse og afskedigelse af personale i samarbejde med Fabrikschef og HR

 • Deltage ved tavlemøder i montagen

 • Deltage i ugentlige projektopfølgningsmøder

 

”Som Teamleder er der meget kommunikation på kryds og tværs af forretningen, med alt lige fra softwareudviklere og mekaniske designere til projektledere, HR og naturligvis også montørerne for bare at nævne et par stykker - og det er derfor vigtigt at du er god til mennesker og også trives i den udadvendte rolle.”

Bo, Teamleder hos PJM

 

Faglige kvalifikationer

 • Erfaring med teamledelse og/eller et naturligt potentiale for ledelse.

 • Uddannelse som industritekniker eller anden teknisk baggrund

 • Erfaring med og forståelse for forandringsledelse er en absolut fordel.


Et stærkt fællesskab med plads til ambitioner


PJM er førende inden for vores felt og er fortsat i vækst. Du bliver derfor en del af en succes, og vil få rig mulighed for at udvikle dig og få indflydelse på din egen hverdag og derigennem være med til at indfri PJMs ambitiøse mål for fremtiden.

Hos PJM bliver det sociale prioriteret højt både i og uden for arbejdstiden. Personaleforeningen er meget aktiv og står for mange arrangementer. Derudover har du mulighed for at dyrke crosstræning, padletennis, fodbold eller noget helt andet, når du ikke er fokuserede på teknik og maskiner.

”Det mest fantastiske ved at arbejde hos PJM er, at jeg altid møder ind til glade kolleger. Vi har et stærkt fællesskab på tværs af alle faggrupper, der er præget af engagement og ansvarlighed og vi når i mål med opgaverne sammen.”

Bo, Teamleder hos PJM

 

Vil du med på holdet?

Hos PJM har vi stærke værdier og sætter en ære i at være en rummelig og inkluderende arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle interesserede kandidater til at søge, uanset alder, køn, etnicitet, seksualitet og religion.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Birgitte Carlsen på bc@actief-teknikbureauet.dk eller 4144 0925.

Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

 

Er det noget for dig? · så Ansøg i dag!

Du søger stillingen gennem Jobindex.

Ansøg nu