Teknisk udvikler til Design Support

Brænder du for at udvikle skræddersyede automationsløsninger?

Har du en teknisk baggrund, og vil du være med til at udvikle skræddersyede automationsløsninger?


Har du lyst til i endnu højere grad at sætte digitalisering på dagsordne og fungere som produktejer for vores eksisterende løsninger?

Og kan du se dig selv i en hverdag, hvor du arbejder tæt med både kunder og leverandører?

“Du kommer til at spille en central rolle i produktionen af vores unikke maskiner til en lang række store og kendte virksomheder i Danmark,” fortæller Head of Design & Engineering, John Bo Jakobsen.

Hvem er vi?

PJM er en moderne automationsvirksomhed, der specialdesigner og producerer højteknologiske maskiner til produktionsindustrien. Vores kunder tæller virksomheder, der er blandt de absolut største i Danmark – deriblandt virksomheder i medicinalindustrien.

”Vi er 130 kolleger, der udvikler og designer avancerede og kundespecifikke automationsløsninger – hele vejen fra idé til drift. Og det er vi nogle af de allerbedste til.” fortsætter John Bo Jakobsen.

Spil en nøglerolle

Du bliver en del af teamet Design Support, hvor vi arbejder projektorienteret, tværfagligt og kreativt. Vi har alle sammen tekniske baggrunde, og du får derfor rig mulighed for at sparre fagligt omkring de maskiner, vi skræddersyr til vores kunder.

Du får bla. ansvar for:

  • at drive og udvikle vores teknologiske standardløsninger og platforme
  • at sikre et endnu højere niveau inden for digitalisering og dokumentation
  • at udvikle og vedligeholde vores standard design værktøjskasse
  • at sikre brugersupport på CAD- og CAM-applikationer
  • at tage fagligt ansvar for et mindre supportteam

Derudover kommer du også til at tage del i planlægning og gennemførelse af strategiske tiltag i samarbejde med ledelsen og dine dygtige kolleger.

Vi tilbyder et job med en høj grad af fleksibilitet, hvor du kan veksle imellem kontorplads i Fårevejle og Ballerup, ligesom der er mulighed for hjemmearbejde.

Faglig udvikling i fokus

Vores mekaniske løsninger tager til alle tider udgangspunkt i kundens behov, og det betyder unikke udfordringer. Du vil hos os starte med at varetage mere veldefinerede opgaver, som du i onboarding-perioden løser sammen med dine erfarne kolleger. Dog vil vi forvente, at du inden for en kortere periode kan tage ansvar for komplekse projekter.

Der er flere indgange til stillingen

  • Din erfaring er vigtigere end din uddannelse. Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund og et par års erfaring med lignende opgaver. Har du en anden baggrund, hører vi også meget gerne fra dig.

  • Du har kendskab til CAD-programmer – vi bruger SolidWorks – men hører også meget gerne fra dig, hvis du har erfaring med andre softwarepakker. 

  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til produktionsmaskiner samt erfaring fra en produktionsvirksomhed.

  • Du motiveres af de mange muligheder, som moderne teknologi tilbyder.

”Vi leder efter en energisk kollega, der har ambitioner om at udfordre status quo, så vi sammen kan skabe positive forandringer.” supplerer John Bo Jakobsen.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på +45 7245 9145.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 23. marts via nedenstående link.

Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Hos Poul Johansen Maskiner A/S har vi stærke værdier og sætter en ære i at være en rummelig og inkluderende arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle interesserede kandidater til at søge, uanset alder, køn, etnicitet, seksualitet og religion.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Fårevejle og Ballerup

Din ansøgning og CV vil blive behandlet iht. de gældende regler i persondataforordningen.

Du kan søge stillingen direkte på Jobindex her

 

Sound like you? · Apply Today!

You will apply online via Compass Human Resources Group - click the button below to go directly to the application form.

Apply Now