Dygtig og erfaren mekanisk designer

Vil du tage din karriere til det næste niveau og blive en del af en af Skandinaviens førende virksomheder inden for automationsløsninger?

Så er det dig, vi søger som den nye mekaniske designer til PJM i Fårevejle.


I rollen kommer du til at udvikle din konstruktørfaglighed via arbejde på state-of-the-art projekter med bl.a. avanceret robotteknologi og komplekse processer. De fleste projekter er kendetegnet ved at være udviklingsprojekter eller re-designs, så du er garanteret konstruktionsfaglige udfordringer.

Ledelsen af den tekniske del af projekterne falder dig helt naturligt, og du trives med at tage ansvar for mere end blot dit eget område. Så sidder du med den rette erfaring, ambitioner og potentialet, så er der i denne rolle gode muligheder for at udvikle sig som Tech Lead ved PJM A/S.

Om jobbet

Som mekanisk designer i PJM A/S vil du helt konkret arbejde med mekanisk konstruktion af specialmaskiner til kundetilpassede projekter. Konstruktionsarbejdet sker med udgangspunkt i SolidWorks. For at sikre udstyrets høje kvalitet vil du aktivt tage del i granskningsarbejdet af det enkelte design. En naturlig del af konstruktionsarbejdet vil ligeledes være generering af styklister af dit eget udstyr.

Du bliver ansvarlig for risikovurdering samt vedligeholdelsesvejledning på det udstyr, du selv har designet og konstrueret. Du vil løbende have kommunikation med hardware- og softwareafdelingerne, hvor interfacet mellem det mekaniske og styringen defineres. Du vil ligeledes være i tæt dialog med produktionen, hvor dit design bliver vækket til live.

Om dig

  • Du er formentlig uddannet maskiningeniør eller produktionsteknolog, og har du også en relevant håndværksmæssig uddannelse med i rygsækken, så kan det være et yderligere plus.

  • Du har solid erfaring fra en lignende stilling og er derfor selvkørende, hvad angår mekanisk design. Enten fungerer du allerede i dag som Tech Lead på dit område eller har gjort det tidligere, eller også har du ambitioner om at blive det inden for den nærmeste fremtid.

  • Allerhelst har du erfaring med automationsprojekter og har arbejdet med forskellige materialer som eksempelvis stål, plast m.m. Der indgår robotter på en stor del af maskinerne, så har du kendskab til robotsikkerhed, vil det være en fordel, ligesom du meget gerne har stiftet bekendtskab med maskindirektivet.

  • Du skal desuden kunne tale, skrive og forstå dansk og engelsk.

  • Som person er du åben og holder af at indgå og samarbejde i teams, ligesom du trives med løbende sparring og vidensdeling på tværs af afdelinger. Du sætter pris på en uformel stemning, og du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab. Sidst, men ikke mindst, kan du lide at have ”orden i tingene”, og derfor sætter du en ære i at gøre din opgaver helt færdige, før de føres videre ud i verden.

Vil du med på holdet?

Søg stillingen ved at trykke på "ansøg nu". Du kan få yderligere information ved at kontakte Kasper Rosendal Nielsen på +45 2810 9015 eller Solvejg Urup på +45 9292 1639.

Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af PJM A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

 

Lyder det som dig? · Ansøg nu!

Du ansøger via Randstad.
Klik på knappen herunder og bliv taget direkte til ansøgningssiden. 

Apply Now