Mekanisk Designer med erfaring

Vil du tage din karriere til det næste niveau og blive en del af en af Skandinaviens førende virksomheder inden for automationsløsninger? Så er det dig, vi søger som den nye mekaniske designer.


I rollen kommer du til at udvikle din konstruktørfaglighed via arbejde på state-of-the-art projekter med bl.a. avanceret robotteknologi og komplekse processer. De fleste projekter er kendetegnet ved at være udviklingsprojekter eller re-designs, så du er garanteret konstruktionsfaglige udfordringer.

 

Om jobbet

Som mekanisk designer hos os vil du helt konkret arbejde med mekanisk konstruktion af specialmaskiner til kundetilpassede projekter. Konstruktionsarbejdet, som både er 3D og 2D, sker med udgangspunkt i SOLIDWORKS. For at sikre udstyrets høje kvalitet vil du aktivt tage del i granskningsarbejdet af det enkelte design. En naturlig del af konstruktionsarbejdet vil ligeledes være generering af styklister af dine egne konstruktioner. Når styklisterne er indlæst til ERP-systemet, overtager indkøbsafdelingen alt indkøb. Du bliver ansvarlig for risikovurdering samt vedligeholdelsesvejledning på det udstyr, du selv har designet og konstrueret. Løbende vil du have kommunikation med hardware- og softwareafdelingerne, hvor interfacet mellem det mekaniske og styringen defineres. Du vil ligeledes være i tæt dialog med produktionen, hvor dit udstyr bliver vækket til live.

 

Om dig

Du er formentlig maskiningeniør, produktionsteknolog eller lignende, og hvis du har en håndværksmæssig uddannelse med i rygsækken fra tidligere, så er det kun et plus. Måske har du arbejdet med noget lignende i +5 år og er derfor relativt selvkørende, og allerhelst har du erfaring med automationsprojekter. Der indgår robotter på en stor del af maskinerne, som PJM designer, så har du kendskab til robotsikkerhed, vil det ligeledes være en fordel.


Som person er du åben og holder af at indgå og samarbejde i teams, ligesom du trives med løbende sparring og vidensdeling på tværs af organisationen. Du sætter pris på en uformel stemning, og du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab. Sidst, men ikke mindst, kan du lide at have ”orden i tingene”, og derfor sætter du en ære i at gøre din opgaver helt færdige, før de føres videre ud i verden.

 

Vil du med på holdet?

Du kan få yderligere information ved at kontakte Thomas Randrup på +45 2227 8939 eller Rasmus Mejlgaard på +45 4412 3222. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Poul Johansen Maskiner A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Lyder det som dig? · Ansøg nu!

Jobbet søges via Randstad.
Klik på knappen herunder og bliv taget direkte til ansøgningssiden. 

Apply Now