Projektleder

Kan du drive projekter, indenfor udvikling og produktion af high-tech produktionsudstyr fra start til slut, hvor din kundegruppe også inkluderer Medico virksomheder? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Stærk historie og høj faglighed

Vi er en hæderkronet dansk virksomhed, som igennem alle årene er lykkedes med at udvikle, konstruere, fremstille, idriftsætte og servicere fuldautomatiske montageanlæg og produktionslinjer til store virksomheder som Lego, Danfoss, Novo Nordisk og Coloplast. Udstyret er installeret over hele verden.

PJM A/S består af meget dedikerede medarbejdere, som er kendetegnet ved alle at have en indgående erfaring og en meget høj faglighed. Medico kundegruppen vækster hos PJM og derfor søger vi endnu en projektleder, som udover at styre de kundespecifikke projekter med ansvar for tidsplaner, økonomi og scope osv., også har erfaring med GMP og ved hvad det kræver og indebærer, når der skal leveres til kunderne i den branche.

Du bliver en del af et stærkt projektlederteam, som typisk har en baggrund indenfor mekanisk konstruktion samt lang erfaring med teknisk projektledelse. Du bliver derfor del af et team, hvor faglighed går hånd i hånd med et dedikeret fokus på kundens behov. Du vil i stillingen referere til virksomhedens salgschef, og du kan se frem til en hverdag, hvor du vil have daglig interaktion med både kollegerne i Fårevejle og vores kunder.

Analytisk og stærkt kommunikativ

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har en del års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med at lede tekniske projekter fra start til slut. Dvs. du har været med fra URS bliver diskuteret med kunden, til den afsluttende FAT/SAT er gennemført. Du kan tage ejerskab på projekterne og sikre, at de bedst mulige løsninger opnås, at alle stakeholders holdes informeret, og at de rigtige personer og afdelinger involveres på de helt rigtige tidspunkter. Du er derfor en stærk kommunikator, du trives med sparring med personer på alle niveauer i en organisation, og du bruger din stærke situationsfornemmelse til at opbygge varende relationer. Du har naturligvis en relevant teoretisk baggrund kombineret med projektleder certificering på CV’et. Hertil har du erfaring med GMP – har du ydermere har erfaring med teknisk produktionsudstyr, så er det et plus, men ikke et krav.

Bliv del af en succes

PJM er førende indenfor vores felt, og du bliver derfor en del af en mangeårig succesvirksomhed, hvor vi har bevaret den grundlæggende ’kreative ånd’ sideløbende med virksomhedens førerposition indenfor teknologisk udvikling. Du vil således blive del af en virksomhed, som vil udvide vores markedsandel yderligere, og hvor du skal være med til at indfri vores ambitiøse mål.

Vil du vide mere?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vi vurderer ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre. Har du spørgsmål så kontakt Research Manager Joan Hemmingsen på +45 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Deadline for ansøgning: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Fårevejle, Danmark

 

Lyder det som dig? · Ansøg nu!

Du ansøger via Compass.
Klik på knappen herunder og bliv taget direkte til ansøgningssiden. 

Søg nu